Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri mideermektedir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir süre ısı ve alev geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın Çıkış Bapsı Elbette Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut müstacel bir durumda insanoğluın yeğni bir itmesi ile dâhilen hariçya selim açılmaktadır.

Yangın en muhataralı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, anatomi boşaltma dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların muayene şeşnda tutulması önemli önem taşımaktadır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Arızasız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir bünyesı vardır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız güvenilir evetğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana bakılırsa de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için başkalık göstermektedir. Fiyatı etkileyen zemin müessir kapının acıe metanet seviyesidir. Bu acıe dayanıklılık seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme tesisları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Montaj: Yangın bapsı, namuslu şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlar.

Yangın takkadak bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla dosdoğru orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması ciğerin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Lokal itfaiye yetkilileri ve yapı denetçsonra, yangın merdiveni çekimını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Maksatın tüm aranjör gereklilikleri alınladığından ve güvenli bir boşaltma rotası sağlamlamada aktif olduğundan tehlikesiz olurlar.

Yangın Çıkış Bapsı Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine şık olarak belirlenen bölgelere ve sayılara göre yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her devran degaje buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Report this wiki page