Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve atmosfer şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Çift kanatlı acil çıkış bapları, dışa sağlıklı oluşturulan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Zihinsel özürlü, tutuklu veya ıslah edilenlerin barındığı, salahiyettar çalışanı baki işlev başında olan ve yangın yahut öbür evgin durumlarda kullanıcıları nakledecek yeterli imkânları mevcut yerlerde kilit kullanılmasına cevaz verilir.

Nutuk konusu gönül kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri evetğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

 Bir kuruluşda veya katlarında mevcut her kullanıcı derunin, vesair kullanıcıların kullanımında olan odalardan yahut mekânlardan buyurmak zorunda kalınmaksızın, bir çıkışa veya çışitalara aracısız ulaşım katkısızlanması gerekir.

 Yangın merdivenleri dâhilen yahut haricen dokumalabilmektedir. Autardan meydana getirilen merdivenler henüz azca maliyeti ve arsa kaybının daha azca olmasından dolayı daha çok tercih edilmektedir.

Tuzaküminyum evet da çıpa malzemeden gestaltlır. Binaların caddeye bakan ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene vaziyet verilir. Kullanım açısından zorlamasız olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalı, kolaylıkla ve dışarıya namuslu açılmalıdır.

Tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Tehlikeli sınıftaki meslekyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak yürekin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle yapmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları uygun fiyatlar ile Yangın kapısı istanbul satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca münasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı küşat döneminı kısaltmak ve insanoğluın hafif tahliye olmalarını katkısızlar.

Kaçış yolları, bir yapının rastgele bir noktasından yan seviyesindeki caddeye kadar olan devamlı ve engellenmemiş yolun tümdır. Kaçış yolları kapsamına;

Yangın Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan baplara maruz isimdir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran bileğkârebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page